Huidverbetering

Mooi zijn begint met een gezonde huid: 

De huid is een  belangrijk orgaan en elke huid is uniek.

Wij willen je helpen een gezonde huid te verkrijgen en te behouden. Onze kennis om jouw die mooie gezonde huid te bezorgen. Door verschillende technieken in analyse, waaronder 3D huidanalyse kunnen wij ook gedetailleerd laten zien waar we aan moeten werken om uw huid gezond te behouden.

Wij houden niet van loze beloften. Omdat wij resultaat belangrijk vinden, werken wij met zeer actieve producten: cosmeceutica. Dit wil zeggen dat de hoge dosissen aan vitaminen, mineralen, peptiden,.. ook nog werken als deze op je huid worden aangebracht. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering. 

Wat mag je verwachten :

De eerste keer dat je naar het instituut komt, krijg je een uitgebreide huidanalyse en brengen we je huid in beeld. Dit is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaal aangepast aan jouw unieke huid. Je krijgt uitleg over verschillende huid”zaken” die voor jou belangrijk zijn. Met een “Discovery huidverbetering” behandeling ontdek je reeds wat wij voor jou kunnen doen.

DISCOVERY huidverbetering :

Indien mogelijk, is het beter om geen make-up  aan te brengen voor uw eerste afspraak.

 • Fiche opmaken, 3D HUID analyse, bespreking van uw wensen. Reiniging, foreo, peeling of gommage aangepast aan de behoefte van jouw huid. Onderzoek van reactie van de huid, uittesten van aangepaste vitamines dmv masker,  sonoforese of iontoforese, VPL test, microtherapietest indien nodig. Beschermen van de huid.
 • Duur:  120 minuten       prijs: € 199,-   online nu boeken

Soms hebben we reeds op 3 maanden een enorme verbetering, maar bij ernstige huidschade is het beter dat je dit op jaarbasis bekijkt. Met de huidfoto’s kunnen we de huidverbetering mooi opvolgen.

Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar bij een schoonheidsspecialiste /huidverzorgster doet, maar is iets waar je dagelijks aandacht aan moet besteden, wil je resultaat.

We streven ernaar om veilige oplossingen aan te bieden voor elk huidprobleem. Indien U een probleem heeft, allergie, uitslag, jeuk.. bel ons of mail ons om U zo snel mogelijk te laten helpen.

Back to basic:   Ideale behandeling om je huid een snelle boost te geven:

 • Ontspannende reiniging van je huid
 • Grondig schoonspoelen van je poriën of peeling
 • Huidverbetering aangepast aan je huidtype
 • Beschermende dagverzorging
 • Duur: 60min     
 • Prijs: € 99
 • 60 minuten

Healthy skin: Arte:

 • Ontspannende reiniging van je huid, 
 • Hydrafacial : grondig schoonspoelen of andere intense peeling aan je huid aangepast
 • Extra specifieke behoefte van de huid bespreken en aangepaste behandeling
 • Iontoforeses of sonoforese voor huidverbetering met hoge dosissen vitaminen A en C
 • Beschermende dagverzorging
 • Duur: 90 min     
 • Prijs: € 170,-

Vitaal Herstel traject : op jouw maat, naar je behoefte van je huid: 

800,- voor 3 maanden.

specifieke behandelingen van micro therapie tot VPL licht behandeling, lift experience of hydrafacial behandeling

Deze behandeling omvat uitgebreide  doeltreffende huidverbetering waar wij carte blanche krijgen om jouw huid in topconditie te brengen.

Hier worden ook de specifieke huidproblemen zoals essentiële vetzuren, rosacea, en andere huid issues mee aangepakt. Wij kijken per keer hoe je huid is ( heb je teveel zon of stress gehad,… dat kan dus al eens verschillen) en behandelen zoals nodig is; Dankzij onze expertise kunnen we je de beste behandelingen bieden voor jouw huid.

Er zijn tal van verschillende behandelingen mogelijk, naargelang je huidtype, korte kuurbehandelingen of lange ontspannende behandelingen die we combineren met de doeltreffendheid van huidverbetering. Graag bespreken wij met U wat uw wensen zijn.

De eerste 3 maanden zijn belangrijk omdat je huid wel wat verandering zal ondergaan. Je huid zal moeten wennen. Je leert in deze periode  hoe je je huid best verzorgt met deze unieke cosmeceuticals.

We bespreken bij je 2de afspraak een haalbaar persoonlijk behandelplan.
De behandelingen helpen het opname vermogen van je huid te verbeteren waardoor dit optimaal wordt. Doordat je huid iedere keer goed bekeken wordt, passen we waar nodig de behandeling voor thuis aan een opvolgbehandeling om je verder te ondersteunen.

Na 3 maanden :

Als je het programma ook  thuis correct hebt toegepast mag je reeds het eerste voelbaar resultaat verwachten. Maar geef huidverjonging vooral tijd! Na een facelift zie je er ook niet op 4 weken beter uit. Integendeel. Huidverbetering heeft zijn tijd nodig – eerlijk is eerlijk. Soms kan je huid ook wat roodheid vertonen na een behandeling, schilferen of zelfs een schaafwondje is mogelijk.Voor huidverbetering/verjonging is dat zelfs nodig om verandering te verkrijgen.

 Het allerbelangrijkste is dat je thuis de juiste producten gebruikt. We overleggen samen welke frequentie nodig is om je gezonde huid te behouden/verkrijgen. Afhankelijk van de rimpeldiepte en de schade in je huid, kunnen wij 3,6 tot 12 maanden als doelstelling hanteren.

Mooi zijn begint bij een gezonde huid en een stralende teint.

Tel: 0475 62 03 27 

 

Comments are closed.