Huidverbetering, verslapping, rimpels

Verslapping, rimpels, ..het verouderingsproces v/d huid hangt o.a. direct samen met de beheersing van de vorming van vrije radicalen. peptiden, zonschade, enzymen werking versuikering, allemaal stofjes  die mede belangrijk zijn voor een gezonde huid. 

Schermafbeelding 2023-04-16 om 22.22.36

Carte blanche, onze kers op de taart behandelingen, geven wij het beste van het beste voor het beste resultaat. De behandelingen zitten in het traject dat je hier in de foto ziet staan.

Onze favoriete merken in huidverbetering:

Cellcosmet, Clephar en Environ. Dr.Fernandez heeft reeds decennialang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd. Dit om slimme ingrediënten combinaties te ontwikkelen die in de eerste plaats de huid normaliseren (vitamine A en antioxidanten) .

Vervolgens zich concentreren op de probleemzones waar tekenen van veroudering opvallender zijn (Environ Focus Care).

Eén van de meest voorkomende probleemzones is het voorhoofd waar overmatige samentrekkingen van spieren leiden tot diepe frons- of expressielijnen.

Fronslijnen zijn geen rimpels van je huid maar van uit je spieren. De behandeling is dan ook compleet anders!

Hoe vormen fronslijnen zich?

Telkens wanneer we communiceren, gebruiken we gezichtsuitdrukkingen. Of je nu lacht of fronst, je gebruikt de gezichtsspieren om boodschappen over te brengen. Onderzoeken hebben aangetoond dat we zelfs bijna niet-waarneembare bewegingen maken met onze wenkbrauwen en voorhoofd op het niveau van het onderbewustzijn. Al deze spiersamentrekkingen kunnen op lange termijn de gezichtsspieren belasten. Zulke bewegingen kunnen rimpels rond het voorhoofd en de ogen veroorzaken.

De drieledige aanpak van Environ om fronslijnen te behandelen

Om fronslijnen efficiënt aan te pakken, combineert het ultieme, slimme niet-invasieve Focus Care Frown Serum van Environ een uniek en krachtig trio van rimpelbestrijdende peptiden die synergetisch werken op de verschillende niveaus van de spiersamentrekking:

 1. Argirelineverhinderthetvrijmakenvanneurotransmittersdatdesamentrekking van de spier veroorzaakt
 2. Leuphasylverhindertdeoverdrachtvandeboodschapnaardespier
 3. SYN-Akeverhindertdeboodschapreceptorenvandespier.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Focus Care Youth+ Frown Serum?

Het bekroonde met peptiden verrijkte Focus Care Frown Serum van Environ wordt gebruikt op kleinere, doelgerichte zones met frons- en expressielijnen. Regelmatig gebruik helpt het aanzien van rimpels en fijne expressielijnen zoals voorhoofdsrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes te verzachten en te verbeteren. De vermoeide huid ziet er ook meer verfrist en ontspannen uit.page1image18384768

 1. Geen naalden nodig
 2. Geen schadelijke bijwerkingen
 3. Geen contra-indicaties voor zwangere vrouwen e nvrouwen die borstvoeding geven

Hoe krijg je meer van deze essentiële ingrediënten op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn?

Om de efficiëntie van de rimpelbestrijdende peptiden in het Frown Serum te verhogen, raadt Environ aan om het product te gebruiken in combinatie met één van de volgende twee huidapparaten:

 1. Decosmetischemicro-needlingapparatenvanEnviron:
  De huid zit biologisch zo in elkaar dat ze dient als barrière voor de opname van stoffen. Daarom bedacht Dr. Des Fernandes het concept van micro-needling. Environ heeft een reeks needlingapparaten die zijn ontworpen in chirurgisch roestvrij staal en die zijn verpakt in een handige, hygiënisch beschermende verpakking.
 2. BekroondDFMobileSkinCareDevice:
  Het DF Mobile Skincare Device van Environ is een revolutionair en praktisch handapparaat dat gebaseerd is op de kracht van huidtechnologie om een blijvend verschil te maken voor het algemene aanzien van de huid. De unieke Dual Electro-Sonic DF Technology combineert Sonoforese (geluidsgolven) met Iontoforese (elektrische stroom) om zeer kleine banen in de huid te maken om de opname van actieve ingrediënten te versterken.Voor de beste resultaten beveelt Environ aan om je huidverzorging thuis te combineren met professionele Environ behandelingen. Raadpleeg je dichtstbijzijnde Environ Skin Care Professional voor een huidconsult en begin je reis naar een mooie herboren huid.

Comments are closed.