Huidschade: Immuniteit, lipiden, enzymen aangepast

Je kan geboren worden met een reactieve huid, waardoor de imuniteit gevoeligheid veel hoger ligt, of je kan ook een huidconditie krijgen door verschillende omstandigheden waardoor de immuniteit en de lipiden aangetast worden.

De huid kan door bijvoorbeeld medicate veel gevoeliger voor allerlei stoffen en invloeden van buitenaf. Als men dus zegt dat de huid gevoeliger is geworden,is dat meestal de aftakeling van de eerste linie van huidverdediging die men waarneemt. De zuurtemantel, het celmembraan en de langerhanscel die afnemen. Een goed werkend huidbeschermingssysteem beschermt de huid tegen de aanvallen van buitenaf. De langerhanscellen in de epidermis zijn essentieel voor dit systeem,  samen met de keratinocyten –Als dit systeem w aangetast , dan is de huid minder goed beschermd!

  • 3D analyse
  • inlichtingenfiche
  • + eerste behandeling : de discovery behandeling is hier zeker de aaangewezen behandeling, dit is een korte verkenningsbehandeling en we doen wat je hud nodig heeft naargelang wat de analyse heeft uitgewezen. € 199,-
  • Bij je 2de bezoek gaan we samen verder bespreken en werken wij een persoonlijk behandelingsplan uit.
  • Online afspraak maken

jane I roodheid

 

Comments are closed.