Agenda-nieuws

WORKshops: wegens de enthousiaste reacties opnieuw op 8 februari 2020:

- 13u30: Foundation: al hun kleuren en texturen: wanneer wat voor welke huid?

- 14u15: Serums, ingrediënten en werking

Met lekkere thee’s en hapjes :)

Herfst: ideaal om te starten met definitief ontharen!

VPL energist is één van de beste technieken voor definitief ontharen: 

Ontdek de gepatenteerde ENERGIST VPL technologie

  • Veilig voor alle huidtypes

  • Efficiënter dan Laser of IPL

  • Klinisch bewezen definitieve ontharing

Voor meer uitleg:http://www.huidinstituuthasselt.be/welkomstpagina-schoonheidsbehandelingen/toestellen/

Online webshop!  https://www.huidonline.be

Iedereen van onze klanten ontving een code, als je die niet ontvangen hebt, geef ons gerust een seintje, dan brengen we dit in orde ;)

Bereikbaar: We kunnen niet altijd opnemen als we klanten verzorgen – dus spreek zeker iets in en we bellen zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwe producten van het Belgische merk Clephar: écht toppertjes!

  • De nieuwste cleansing oil op basis van natuurlijk bio-olie ‘Crambe Abyssinica’ is afkomstig uit het Mediterrane gebied en Oost Afrika. Ze bevat een zeer hoog gehalte aan Euric zuur (onverzadigde vetzuren) en een sterke concentratie aan omega’s.  een leuke pagina vol tips:   https://www.facebook.com/clephar.dermato?fref=ts

    De olie wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid, waarbij het een zijdezacht laagje achterlaat dat de huid beschermt tegen vochtverlies.

    en de “EXCELLENCE” lijn: http://clephar.be/producten/skin-care/x-cellence/

Van Environ: Een face lift in een potje: LOVE IT!    http://www.environ.be/nl/producten/intensive/

Het masker perfectioneert de kunst om de huid een lumineuser, stralender, gladdere, jongere en gerevitaliseerde aanblik te geven. De krachtige formule helpt bij een droge huid, ongelijkmatige teint en de tekenen van veroudering. Dit is mogelijk gemaakt door de combinatie van revolutionaire ingrediënten zoals aziatisch zuur, amandel- en lactaatzuur.  TRY IT? — Laat je huid eerst analyseren en dan pas producten aanschaffen – niet iedere huid verdraagt hetzelfde!!   Een HUID!Expert geeft je eerlijk advies.

Contacteer ons: huidcentrumbelgie@gmail.com

Naam: *
Adres:
Telefoonnummer:
Mobiel nummer:
E-mail: *
Vragen/opmerkingen:

 

Een mooi gezonde bruine teint behouden en buikje wegwerken, dat doe je zo:  Je hoeft er zeker niet voor naar de zonnebank – dat maakt je huid alleen maar ouder. Neem je bodypeeling. Je hoeft niet elke week elk deel even grondig aan te pakken – wissel af- zo neemt het echt niet veel tijd in beslag!  smeer je huid daarna goed in met een goede verzorgende body lotion, olie, gel of crème. De heerlijk geurende Detox Body crème geeft je een bruinen zonder zon tintje zonder die vervelende geur en verzorgt optimaal tegen huidveroudering: 2 in 1 voor maar €47,-

LATEN DOEN? Je kan natuurlijk ook je huid bij ons laten peelen

BUIKZONE: Ook voor de buikzone is er een nieuwe probe uit bij Environ en vetafdrijvende gels. Deze behandeling komt in de maand september maar op € 35,- Zeker eens proberen!

environ cellulit

Comments are closed.