Pigmentproblemen

Pigmentvlekken zijn soms zeer hardnekkig. Toch hebben we systemen, behandelingsmethoden en producten die uitstekende resultaten geven met respect voor je gezonde huid.

Op de foto hier beneden zie je perfect de verbetering van de pigmetvlekken tot in de diepte – zowel op de wang als op de neus: en dit na enkele maanden al. De bedoeling is dat je huid steeds gezonder wordt en egaler, niet witter.

pigementvlekken voor en na

We doen geen loze beloftes voor het volledig verdwijnen ervan maar kunnen wel al heel veel. Ook je huid wel optimaal gezond maken – wat al een heel verschil in uitzicht maakt, en dit zonder veel extra werk. Wat bedoel ik daarmee: een reinigend product moet je toch gebruiken. waarom dan niet ineens de juiste reinigingsproducten die ook al peelen, vlekken minder zichtbaar maken tegelijkertijd? Een dagcrème gebruiken de meeste onder ons toch ook, waarom dan niet ineens een dagcrème die ergere pigmentvlekken voorkomt en je ineens ook tegen huidveroudering beschermt?

Hierboven op de foto zie je dat niet elke pigmentvlek volledig weg is. De foto is genomen na 6 maanden. Dit is reeds een mooi resultaat. Je wordt ouder maar je huid wordt mooier. En dat is nu net wat smeren met actieve producten voor je  huid kunnen doen. Cosmeceutica en dermato-cosmetica bevatten hoge dosissen van de beste kwaliteiten vitamine A, vitamine C, lactaat, centella, peptide van beste kwaliteit en vele andere actieve ingrediënten . Enkel hierdoor kan je duurzame resultaten verwachten.

Een analyse en advies door een professional in huidverbetering zijn nodig. We stellen een behandelingsprotocol en een specifiek programma voor:

De eerste maal dat u komt stellen wij een “discovery “huidberbetering”voor. Omdat er bij deze behandeling zoveel informatie komt kijken , verdelen we dit over 2 afspraken.

 • Inlichtingen fiche om de voorgeschiedenis te kennen van de pigmentvlekken
 • 3D revealfoto is onontbeerlijk om u het verschil op termijn te laten zien
 • 1ste behandeling: tonen wij U de verschillende technieken die voor uw huid geschikt zijn.
 • De hydrafacial, Df machine met aangepaste behandeling voor uw huid, peelingmogelijkheden en vitaminen worden getoont, laten we aanvoelen. Dit noemen we “het proeven” van enkele verschillende behandelingen.
 • Je hele huid wordt behandeld.
 • je krijgt een advies mee voor  thuis gebruik van produkten
 • Duur:  2 uur
 • Prijs: € 199,-
 • Producten voor thuis: 50% kunnen wij voor uw huid doen in verzorging, 50% wordt bepaald door wat jij elke dag thuis voor je huid doet. Afhankelijk van wat uw huid nodig heeft schommelen de prijzen tussen de € 115,- om op te starten ( je kan verder uitbouwen op eigen ritme maar dan duurt het wel wat langer voor je de gewenste resultaten behaalt ) en de € 450,-. Deze laatste prijs is gebasseert op de allerbeste en duurste producten en elk product dat je maar kan nodig hebben van reiniging, lotion, masker, vitamine serums, bescherming en zelfs tot een verzorgend beschermend poeder  toe.
 • Online boeken

bij Uw 2de afspraak :

 • De behandeling die het meest voor uw huid van toepassing is:
 • Bij uw 2de behandeling gaan we alles overlopen, verdere vragen beantwoorden, meer uitleg over de schade die vrije radicalen aanrichten aan uw huid, voeding aanraden,…alles wat nodig is om jou die gezonde huid te geven. Behandelingen vanaf 99 euro voor 1 uur  199 voor 2 uur 

Comments are closed.