Hoog technologische toestellen

 Een toestel voor thuis: De DF mobile: geweldige resultaten!

Dit wil elke vrouw hebben !

DF mobile

voor en na van mezelf van 2016 zonder DF en nu 2019: na een jaar DF thuis te gebruiken:

Beste uitvinding ooit!

Wat doet het: dit apparaat kan je 1 tot 3 x per week zelf thuis gebruiken. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. De HUID!Expert zal je adviseren voor jouw persoonlijk behandelplan.

Wat doet het?

Door de galvanische stroom zullen je cellen strakker tegen elkaar gaan zitten. Dit voel je al vrij snel aan je huid, maar het echte resultaat heb je na een 6 tal weken. Je serums worden optimaal opgenomen door de sonoforese golven die je product 4000 keer sneller doen opnemen dan gewoon aanbrengen.

Bij aankoop van je apparaat krijg je de volledige uitleg, welke serums, welke instelling.  Wil je het testen? SMS ons voor je afspraak op 0475620327 met ” test DF mobile” en de dag dat je kan! Prijs: Nu aan € 495,- ipv € 665,-

je kan het filmpje bekijken op:

https://www.facebook.com/Huidinstituuthasselt/videos/1906540789376939/

Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en het uitzicht van de huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.

VOOR WIE

Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:

 • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
 • Kraaienpootjes
 • Bovenliplijntjes
 • Hyperpigmentatie door zonneschade
 • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloïd)
 • Dubbele kin

Definitief ontharen: nieuwste toestel in Hasselt:

 

VPL benen Facebook banner

vpl labelVPL energist: Definitief ontharen met pulsed lichttgerapie. Wij updaten onze kennis op regelmatige basis zodat u zeker bent van de laatste nieuwe technieken. Wij werken reeds van 2008 met definitieve ontharings-toestellen en verkozen deze VPL tot het beste apparaat qua resultaat en verdraagzaamheid voor de cliënt. Het laatste diploma dat wij hierin haalde : bijscholing van augustus 2017


vpl oksels
 vpl gelaat vrij goed  images[15]

Gemiddeld heeft men in totaal 6 tot meestal maximum 12  behandelingen nodig.  Meerdere factoren spelen hierbij een rol: de huidskleur en haarkleur, de dikte van de haren, de haardichtheid, de zone, en welke ontharingstechniek men in het verleden heeft toegepast.

 Gemiddeld wordt er 20% à 30% van de bestaande haren permanent verwijderd per behandeling. Daarom zult u sowieso meerdere behandelingen nodig hebben. Ook het juist inschatten en het respecteren van de groeifases naar behandelfrequentie toe, speelt een belangrijke rol. Dit vergt integriteit en ervaring van de behandeltherapeut.

In de medische rapporten spreekt men van succesvolle permanente ontharing* wanneer men 80 à 90% haarreductie constateert.

 Compleet haarloos zijn is meestal een niet realistische verwachting. Er zullen altijd wat restharen en donshaartjes overblijven.

 Ook dient men er rekening mee te houden dat de hormoonhuishouding te allen tijde voor enkele nieuwe haren kan zorgen, die eventueel met een onderhoudsbeurt te verwijderen zijn.

 

Advanced cell therapie:

micro therapie op een hoger niveau:

ACT advanced cel ACT resultaten littekens

Kwaliteitslabel: logo

Onze HUID!Experts verzekeren U ervan dat uw huid in handen is van vakbekwame professionals met high level opleidingen. Zij voldoen allen aan de eisen van het kwaliteitslabel.

 LIFTexperience:

CRYO: door de koude en hoge zuurstof druk op de huid krijg je een optimale opname van de actieve stoffen. De coolgun techniek geeft het gevoel van 100 mini prikkeltjes maar niet de downperiode van een micro collageeninductie. De weefsels krijgen -door de koude prikkel- een diepgaande reactie van huidvernieuwing. Je collageen en elastine krijgen een superboost.

Microdoorbloeding: Ook de vaatvernauwing en vervolgens weer terug de verwijdering van de micro bloedsomloop, werkt verstevigend voor de bloedvaten. de weefsels krijgen meer zuurstof en dit werkt huidverjongend.

Reiniging door middel van Vacum

Een vacuum pen spoelt en zuivert je huid! Dit is een nieuw type microdermabrasie voor pijnloze huidverjonging met veilige lactaatzuren, salicylzuren en glycolic als peeling, hyaluron voor hydratatie en een maximum dosis vitaminen A, C en E. De nieuwste vorm van micro-dermabrasie : grondige peeling met peeling vloeistof die je huid  pijnloos schoonspoelen. Ideaal bij open poriën, onzuivere huid en acne. Je huid wordt helemaal diep schoongespoeld.

Onzuivere poriën en zwarte puntjes worden pijnloos verwijderd met dit soort “stofzuigertje voor de huid.

Het DF apparaat : werkt met iontoforese en sonoforese

De ionzym DF behandeling staat aan de TOP van vernieuwing op vlak van huidverbetering.

Als je op regelmatige basis voor deze behandeling kiest, heb je waarschijnlijk nooit een face lift nodig! Zoals sporten: onderhoud is nodig.

Met deze behandeling kan je je huid op een veilige natuurlijk manier en pijnloos, jong en gezond houden. Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om de huid te normaliseren.

Iontoforese is een galvanische stroom die op verschillende fronten de huid gaat verbeteren. Dit toestel is wetenschappelijk gefundeerd.  Wat doet het:

 • Het verbeterd het elektrisch potentiaal: dit wil zeggen, je cellen laden zich als het ware op aan de stroom en gedragen zich terug als jonge magneetjes : hierdoor krijg je het gevoel dat je huid een maatje kleiner is, strakker dus! En dit reeds na enkele behandelingen.
 • Omdat deze cellen korter tegen elkaar liggen krijg je een betere cel tot cel paden: hierdoor dringen je producten weer beter in je huid.
 • De actieve ingrediënten geraken makkelijk door de hoornlaag en komen onmiddellijk terecht daar waar ze nodig zijn: in de diepere huidlagen, en dit zonder aan activiteit te verliezen.
 • De vitaminen worden veel sneller opgenomen in de huid, 400 x sneller dan dat je het met de handen gewoon aanbrengt , hierdoor heb je een minimale oxidatie van je producten in de lucht.
 • Je huidstructuur verfijnt , grove poriën verfijnen, trekken samen, je huid wordt strakker en gezonder.

Het masker wordt toegepast d.m.v. een nat gaasdoek of een alginaat masker. De iontoforese wordt ook toegepast in Nederlandse ziekenhuizen voor het behandelen van zweetvoeten en is pijnloos.

 SoneSonoforese met de DF machine :  Sonoforese zijn geluidsgolven die worden waargenomen door dolfijnen. Ze trillen de vitaminen in de huid, 4000x sneller dan het topisch aanbrengen. Echt zoals een sneltrein t.o.v. een stoptrein. Dit vlak vormt een sonoforese  geluid , kleiner dan 1MHz. Met dit kleine vlakje kunnen we plaatselijk werken of op grotere vlakken. De werkdiameter is 6cm. Er werden ook zeer goede resultaten waargenomen op cellulitis dij de sonoforese.Deze behandelingen verschillen natuurlijk sterk van de traditionele behandelingen

Reveal Analyse

image9Met dit apparaat kunnen wij je huid perfect in beeld brengen. Er worden 3 foto genomen waarmee wij op 12 manieren je huid kunnen bekijken:

 

 

Comments are closed.