Hoog technologische toestellen

Beautygun: COOLLIFT:

beautygun cool

 

Hydrafacial:

image14

Revolutionaire resultaten met Hydrafacial :

Een vacuum pen spoelt en zuivert je huid! Dit is een nieuw type microdermabrasie voor pijnloze huidverjonging met veilige lactaatzuren, salicylzuren en glycolic als peeling, hyaluron voor hydratatie en een maximum dosis vitaminen A, C en E. De nieuwste vorm van micro-dermabrasie : grondige peeling met peeling vloeistof die je huid  pijnloos schoonspoelen. Ideaal bij open poriën, onzuivere huid en acne. Je huid wordt helemaal diep schoongespoeld.

Onzuivere poriën en zwarte puntjes worden pijnloos verwijderd met dit soort “stofzuigertje voor de huid.

Het DF apparaat : werkt met iontoforese en sonoforese

De ionzym DF behandeling staat aan de TOP van vernieuwing op vlak van huidverbetering.

Als je op regelmatige basis voor deze behandeling kiest, heb je waarschijnlijk nooit een face lift nodig! Zoals sporten: onderhoud is nodig.

Met deze behandeling kan je je huid op een veilige natuurlijk manier en pijnloos, jong en gezond houden. Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om de huid te normaliseren.

Iontoforese is een galvanische stroom die op verschillende fronten de huid gaat verbeteren. Dit toestel is wetenschappelijk gefundeerd.  Wat doet het:

  • Het verbeterd het elektrisch potentiaal: dit wil zeggen, je cellen laden zich als het ware op aan de stroom en gedragen zich terug als jonge magneetjes : hierdoor krijg je het gevoel dat je huid een maatje kleiner is, strakker dus! En dit reeds na enkele behandelingen.
  • Omdat deze cellen korter tegen elkaar liggen krijg je een betere cel tot cel paden: hierdoor dringen je producten weer beter in je huid.
  • De actieve ingrediënten geraken makkelijk door de hoornlaag en komen onmiddellijk terecht daar waar ze nodig zijn: in de diepere huidlagen, en dit zonder aan activiteit te verliezen.
  • De vitaminen worden veel sneller opgenomen in de huid, 400 x sneller dan dat je het met de handen gewoon aanbrengt , hierdoor heb je een minimale oxidatie van je producten in de lucht.
  • Je huidstructuur verfijnt , grove poriën verfijnen, trekken samen, je huid wordt strakker en gezonder.

Het masker wordt toegepast d.m.v. een nat gaasdoek of een alginaat masker. De iontoforese wordt ook toegepast in Nederlandse ziekenhuizen voor het behandelen van zweetvoeten en is pijnloos.

 SoneSonoforese met de DF machine :  Sonoforese zijn geluidsgolven die worden waargenomen door dolfijnen. Ze trillen de vitaminen in de huid, 4000x sneller dan het topisch aanbrengen. Echt zoals een sneltrein t.o.v. een stoptrein. Dit vlak vormt een sonoforese  geluid , kleiner dan 1MHz. Met dit kleine vlakje kunnen we plaatselijk werken of op grotere vlakken. De werkdiameter is 6cm. Er werden ook zeer goede resultaten waargenomen op cellulitis dij de sonoforese.Deze behandelingen verschillen natuurlijk sterk van de traditionele behandelingen

Reveal Analyse

image9Met dit apparaat kunnen wij je huid perfect in beeld brengen. Er worden 3 foto genomen waarmee wij op 12 manieren je huid kunnen bekijken:

Een pigmentfoto, hier kan je perfect zien welke schade je huid reeds heeft opgelopen.

02.jpg

VPL energist: dit apparaat gebruiken wij bij lichttgerapie. Wij kunnen met een bepaalde optie op definitief ontharen werken en op pigmentvlekken. met een ander opzetstuk kunnen we dan weer huidverstevigend werken en op couperose.

Wij updaten onze kennis op regelmatige basis zodat u zeker bent van de laatste nieuwe technieken. Het laatste diploma dat wij hierin haalde : bijscholing van april 2013. 

images[15]

Comments are closed.