Behandelingen voor mannen

Zo goed als al onze behandelingen zijn unisex

Voor je eerste behandeling kies je de discovery behandeling: klik hier voor online je afspraak vast te leggen:  online boeken

De mannenhuid zit iets anders in elkaar dan de vrouwenhuid.

Maar heb je dan ook een andere soort huidverzorging nodig?

Als je de reclames moet geloven, hebben mannen en vrouwen ieder hun eigen huidverzorgingslijn nodig. Just for men is dan ook de slogan van veel mannelijke crèmes en lotions. Het volstaat blijkbaar niet meer om af en toe een likje crème van je vriendin te lenen. Een mannenhuid zou vetter en dikker zijn, maar geldt dat voor elke man? Neen dus. In het huidverzorgingscentrum waar wij reeds 30  jaar ervaring hebben met de mannenhuid, stellen we juist vast dat zij vaak een droge gevoelige schilferende huid hebben. Vaak is dit een gevolg van niet beschermen, verbranden in de zon en te agressieve reiniging met douchegel. Eens de schade hersteld is, blijken deze huiden minder vet nodig te hebben dan een vrouwenhuid.

Maar je kan geen miljoenen mensen in kastjes steken en daarom adviseren wij dan ook een degelijke huidanalyse.

Testosteron verhoogt de talgproductie en daarmee zorgt dit voor een vettere huid. Een mannenhuid is vaak ongeveer 20% dikker, vetter en een stuk zuurder dan die van de vrouw. Dat het verouderingsproces bij mannen biologisch gezien trager verloopt, wil niet zeggen dat de huid ongevoelig is voor de zon, veel roken en alcohol.

Bij mannen zijn dit net zulke boosdoeners voor de huid als bij vrouwen. De UVA-stralen van de zon gaan eenvoudig door de buitenste huidlaag naar de lederhuid. Daar vernietigen ze het collageen dat voor stevigheid zorgt. Ook beschadigt de zon de elastische vezels die de veerkracht van je huid garanderen. Hierdoor krijg je rimpels en verzakkingen in de huid.

Bij mannen verloopt dit verouderingsproces wel langzamer dan bij vrouwen.

Kies voor een behandeling op maat: dat is de enige manier waarop wij werken. Elke keer opnieuw. Het enige dat jij moet kiezen is hoelang je tijd hebt:

1 uur : je hebt weinig tijd -zo snel mogelijk doen wat nodig is

90 minuten: maak gerust wat meer tijd voor een degelijke behandeling –

of kies je voor 2 uur: doe alles wat nodig is voor mijn huid. :)

boek online:

Schermafbeelding 2023-09-19 om 21.51.59

 

Bestellen van je aangepaste producten kan online.

 https://huidonline.be/

 

 

Comments are closed.