Definitieve ontharing

 Selectieve lichttherapie: veilig definitief ontharen

De VPL techniek is de meest veilige voor de huid. Huidschade zoals brandwondjes is zo goed als onmogelijk. Dit is ook de reden waarom wij voor deze veilige techniek kiezen.

  • Met deze VPL techniek worden de haartjes in de groeifase definitief vernietigd.
  • Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een professionele behandeling. Wij stellen veiligheid boven alles en kunnen een nagenoeg pijnloos resultaat garanderen.
  • Ook kunnen wij met dit apparaat de haardikte instellen, het fitzpatrick type en de pigmentatie van de huid. Dit zorgt ervoor dat de behandeling volledig aangepast is aan uw huidtype!
  • Uiteindelijk blijkt definitief ontharen goedkoper te zijn dan jarenlang waxen, en duidelijk minder tijdrovend dan zelf te scheren.
  • Scheren geeft dikke zichtbare stoppels, je huid is nooit langer dan 1 dag zacht: gedaan na deze behandelingen!

Een intakegesprek is aangeraden en bestaat uit het toelichten, het samenstellen van jouw persoonlijke fiche en het advies. Het intakegesprek kost € 30,-  inclusief testflitsen. Indien je wenst, kan je onmiddellijk na het intake met een behandeling starten. De prijs van het intake vervalt dan volledig. Hoe doe je dat: Selecteer bij je online boeking ineens de zone mee die je wenst te behandelen.

Klik hier om je afspraak te reserveren: online afspraak maken 

VPL oestel
Ongewenste haartjes op de verkeerde plaats zijn een veel voorkomend probleem voor zowel de mannen als de vrouwen.
 
Bij Huid analyse instituut Art de beauté hebben we reeds 15 jaar ervaring met definitieve ontharing.
Regelmatig gaan wij op zoek naar betere systemen. Niet alleen het eindresultaat is belangrijk maar ook het comfort -pijnloos  vinden wij een meerwaarde. Na tal van jaren met de plasmalite gewerkt te hebben die nog steeds pijngevoeligheid gaf, werken wij sinds 8 jaar met de Energist VPL. Deze heeft een BETERE KOELING, hierdoor kan verdraagbaar wel degelijk uitgesproken worden. Wij hebben in juli 2017 het laatste nieuwe toestel aangekocht!
 
VERSCHIL LASER OF IPL
 
Vaak speelt voor de klant de PRIJS de doorslag om te kiezen voor definitieve ontharing of het nu laser of IPL of VPL is. Toch wil ik hier graag een opmerking over maken. Er zijn tal van apparaten op de markt met grote prijs en kwaliteitsverschillen. Goedkopere apparaten bieden de behandelaar de mogelijkheid de prijs van de behandeling laag te houden. Dit is echter GEEN GARANTIE voor de beste behandeling.
 
Kies dus voor een systeem/instituut dat RESULTAAT biedt tegen een betaalbare prijs.
Voorbeeld oksels 65 € per behandeling

Maak een afspraak voor jou persoonlijk advies mét prijsofferte.

Iedereen komt in aanmerking voor deze behandeling met VPL. huidskleur of haardikte spelen geen rol.

U mag 24 uur NA  de behandeling niet onder de zonnebank, intensief zonnen en geen deoderant of make-up gebruiken. Ook mag u niet epileren of waxen tussen twee behandelingen. Voorts hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u na de behandeling uw normale activiteiten verderzetten.

Comments are closed.