Uitslag of acné

Heb je acne type I , type II of type III?

Schermafbeelding 2023-04-16 om 19.51.52We maken het onderscheidt tussen volwassen acne en tiener acne. Voor tiener acne klik hier

In elk geval kunnen wij je helpen met het analyseren van het type puistjes,  het zoeken van de oorzaken die het verergeren, een juiste aangepaste behandeling om je terug een mooie huid te bezorgen. Omdat er zoveel verschillende soorten acné zijn starten we de behandeling met een analyse zodat we de behandeling individueel kunnen afstellen op jouw huidprobleem (zie ook meer informatie huidanalyse). Soms gaat het niet altijd over acne maar om uitslag of eczeem. Zelfs als je denkt dat je met zware acné naar de dermatoloog moet gaan, kan je eerst ook al eens naar ons komen. Wij kunnen je ook al helpen wat je zeker wel en niet mag. Er zelf aan prullen is zeker afgeraden. Door de juiste analyse en de juiste behandeling komen we al heel ver. Soms kan minder agressief reinigen al een hele verbetering bewerkstelligen.

1ste afspraak : Start Discovery analyse: € 199,-

 • Inlichtingenfiche
 • 3D reveal analyse
 • analyse talg met detailfoto van je huid
 • facemapping
 • aangepaste behandeling: reiniging, sterke peeling of zachte gommage aangepast aan de ontstekingen of hydrafacial schoonspoelen van onzuivere porïen
 • masker of gel met kalmerende werking
 • bescherming tegen bacteriën
 • persoonlijk behandelingsplan
 • Duur van deze eerste analyse behandeling :  max 2 uur.  Prijs € 199,-

Verstopte poriën kan je perfect laten schoonspoelen met een korte behandeling hydrafacial in het instituut, een abces kan je door de “cool peel” kalmeren of met VPL blauw licht de bacterie behandelen.

Door onze multidisciplinaire aanpak hebben we goede resultaten. Dat betekent dat we niet enkel jou gaan helpen met behandelingen in ons centrum en de juiste producten thuis , we gaan ook kijken naar je voeding. Deze speelt volgens de laatste onderzoeken in Duitsland toch wel een heel grote rol in het verergeren van acné.

Schermafbeelding 2023-04-16 om 19.52.12

Het nemen van zware medicatie die vervelende bijwerkingen geeft, is niet altijd nodig. Op een natuurlijke duurzame manier is veel gezonder natuurlijk. Soms moeten we iemand toch doorverwijzen naar de dermatoloog als het een type III acne is.

Het type puistjes zijn belangrijk, zijn het rode bultjes, witte bolletjes, onderhuidse oneffenheden, zwarte punten? Ook de zone waar de uitslag zich bevindt is belangrijk.  Hiervoor gebruiken we de facemapping. Puistjes tussen de wenkbrauwen wijzen op de leverzone, kaas, melk, chocolade,alcohol.. alles wat onze lever belast,..voeding spelen wel degelijk een rol met een ongezonde huid. De eerste wetenschappelijke bewijzen hierover sijpelen reeds enige tijd door maar sommigen blijven dit helaas hardnekkig ontkennen.

Huidproblemen  pakken we doeltreffend aan door alle facetten met je door te nemen :  De juiste huidhygiëne: de juiste verzorging is van groot belang en helpt meestal om nieuwe puistjes te voorkomen. Wij hanteren de regel : minimaal aan producten door de juiste producten en dus een maximum resultaat.

 • Bij de 2de behandeling kan je rekenen op 60 minuten:
 • wij nemen tijdens deze aangepaste behandeling van je huid ook eventueel je voeding met je door,
 • wij bespreken samen hoe je nu best verder je huid behandeld.
 • Wij maken tijd voor je omdat we samen met jou aan een beter resultaat willen werken.
 • Het internationaal instituut of anti-ageing, die van binnenuit een huidsupplement lanceerden,  zijn verschillende voedingsspecialisten en dokters die samenwerken aan gezonde oplossingen voor eczeem huid en onzuivere huid of acne .

Vanaf de 3de behandeling kunnen we met korte opvolgbehandelingen beginnen, afhankelijk wat je huid nodig heeft.

Extra optie:
- Voedingsanalyse + € 30,-
– Analyse van de eigen producten + € 30,-

 

Comments are closed.