Eczeem, jeuk, uitslag

Wij nemen eczeem en uitslag heel au serieus en  gaan  na of het een allergische reactie is, tijdelijk eczeem, rosacea of een reactieve huid. Deze worden vaak met elkaar verward omdat de symptomen op elkaar lijken. Ons doel is om je te helpen een gezonde huid in balans te verkrijgen.

Ben jij bereid om de nodige stappen hiervoor te nemen? 

Hier zie je een van onze resultaten:

Analyse eczeem voor en na

We onderzoeken waar het van komt, hoelang je het reeds hebt, de geschiedenis van dit huidprobleem. wij willen je helpen, maar dit neemt wel even tijd in beslag.  Voeding is ook van belang, dus we vragen je om een fiche daarover in te vullen, maar ook de zon heeft een enorme impact op onze huid. al deze facetten moeten wij even doornemen.

We hebben 2 technieken die we gebruiken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen: Het PROVOKE model, gebaseerd op hoe de dermatoloog uw huid screent de plaats waar het eczeem zich voordoet, , welke reactie, , omvang, vorm, kleur,…

Onze analyse gebaseerd na vele opleidingen en ervaring: vragen zoals: Allergieën in het verleden gehad?  Medicatie? Heeft U iets anders gedaan dan anders? Sauna, verven, in de tuin gewerkt,… en ook heel belangrijk, hoe is de huidconditie?  Cosmetica kan,  maar is niet altijd het geval! Wel zijn geurstoffen-parfums, bewaarstoffen niet goed voor onze huid. Daarom werken wij met producten zonder deze ingrediënten.

Met de juiste producten, die je huid terug sterker en gezonder maken, kan je al veel oplossen. Dit heeft wel minstens 5 maanden tijd nodig. Dit is niet blijvend na 3 dagen smeren.

  • Inlichtingenfiche
  • Reveal 3D analyse
  • analyse van je talggehalte in de huid met woodlamp
  • Bepaling in welke zone het huidprobleem zich voordoet:  facemapping
  • Je eerste behandeling: Reinigende precleaning met olie. Uittesten van de juiste producten voor jouw huid. Kalmerende gel of crème of maker.
  • + persoonlijk advies en behandelingsplan voor thuis
  • € 199,-

Jeuk en uitslag kunnen allerlei oorzaken hebben. Een uitgebreid onderzoek is nodig om zo kort mogelijk bij de oorzaken te komen.

 

Comments are closed.