Nieuws

WORKshops: wegens groot succes opnieuw op 8 februari 2020

- 10u30 en 15u00 : Foundation: al hun kleuren en texturen: wanneer wat voor welke huid?

11u00 en 14u15: Serums, ingrediënten en werking

Met lekkere thee’s en hapjes :)

Artikel in de standaard over huidproblemen bij o.a. chronische ontstekingen van de darm:

zie link:

Voor U getest:

DF mobile

Foto van mezelf op 2016 tot 2019: Je ziet duidelijk dat de lijntjes rond de ogen minder zijn en de nasaplooi minder diep dankzij dit toestel, terwijl ik wel 3 jaar ouder ben geworden. Ik wens nog geen botox of andere inspuitingen te gebruiken maar wil wel inspanningen leveren om mijn huid zo gezond mogelijk te houden.

voor:

Thijs, Diane 2016 en 19

Na

diane NA 2016 tot 2019 voor en diane DF

Geweldig resultaat! Dit wil elke vrouw hebben  :)

Beste uitvinding ooit!

Wat doet het: dit apparaat kan je 1 tot 3 x per week zelf thuis gebruiken. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. De HUID!Expert zal je adviseren voor jouw persoonlijk behandelplan.

Wat doet het?

Door de galvanische stroom zullen je cellen strakker tegen elkaar gaan zitten. Dit voel je al vrij snel aan je huid, maar het echte resultaat heb je na een 6 tal weken. Je serums worden optimaal opgenomen door de sonoforese golven die je product 4000 keer sneller doen opnemen dan gewoon aanbrengen.

Bij aankoop van je apparaat krijg je de volledige uitleg, welke serums, welke instelling.  Wil je het testen? SMS ons voor je afspraak op 0475620327 met ” test DF mobile” en de dag dat je kan!

je kan het filmpje bekijken op:

https://www.facebook.com/Huidinstituuthasselt/videos/1906540789376939/

Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en het uitzicht van de huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.

VOOR WIE

Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:

  • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes
  • Bovenliplijntjes
  • Hyperpigmentatie door zonneschade
  • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloïd)
  • Dubbele kin

Definitief ontharen: nieuwste toestel in Hasselt:

VPL benen Facebook banner
Behandeling:

 Meerdere factoren spelen hierbij een rol: de huidskleur en haarkleur, de dikte van de haren, de haardichtheid, de zone, en welke ontharingstechniek men in het verleden heeft toegepast.

Gemiddeld wordt er 25% à 30% van de bestaande haren permanent verwijderd per behandeling. Daarom zult u sowieso meerdere behandelingen nodig hebben.

Ook het juist inschatten en het respecteren van de groeifases naar behandelfrequentie toe, speelt een belangrijke rol. Dit vergt integriteit en ervaring van de behandeltherapeut.

In de medische rapporten spreekt men van succesvolle permanente ontharing* wanneer men 80 à 90% haarreductie constateert. Compleet haarloos zijn is meestal een niet realistische verwachting. Er zullen altijd wat restharen en donshaartjes overblijven.

 Ook dient men er rekening mee te houden dat de hormoonhuishouding te allen tijde voor enkele nieuwe haren kan zorgen, die eventueel met een onderhoudsbeurt te verwijderen zijn.

Maak je afspraak voor een intake gesprek.

vpl gelaat11

Advanced cell therapie:

Micro therapie op een hoger niveau:

ACT advanced cel ACT resultaten littekens

Kwaliteitslabel: logo

Onze HUID!Experts verzekeren U ervan dat uw huid in handen is van vakbekwame professionals met high level opleidingen. Zij voldoen allen aan de eisen van het kwaliteitslabel.

Van Environ: Een face lift in een potje: LOVE IT!    http://www.environ.be/nl/producten/intensive/

Het masker perfectioneert de kunst om de huid een lumineuser, stralender, gladdere, jongere en gerevitaliseerde aanblik te geven. De krachtige formule helpt bij een droge huid, ongelijkmatige teint en de tekenen van veroudering. Dit is mogelijk gemaakt door de combinatie van revolutionaire ingrediënten zoals aziatisch zuur, amandel- en lactaatzuur.

TRY IT?
———- Laat je huid eerst analyseren en dan pas producten aanschaffen – niet iedere huid verdraagt hetzelfde.  Een HUID!Expert geeft je eerlijk advies waardoor je de beste resultaten behaald- minimum inspanning voor maximum resultaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>