Nieuws

NIEUW: DF MOBILE

Wij hebben het voor U getest:

Geweldig resultaat! Dit wil elke vrouw hebben  :)

DF mobile

Beste uitvinding ooit!

Wat doet het: dit apparaat kan je 1 tot 3 x per week zelf thuis gebruiken. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. De HUID!Expert zal je adviseren voor jouw persoonlijk behandelplan.

Wat doet het?

Door de galvanische stroom zullen je cellen strakker tegen elkaar gaan zitten. Dit voel je al vrij snel aan je huid, maar het echte resultaat heb je na een 6 tal weken. Je serums worden optimaal opgenomen door de sonoforese golven die je product 4000 keer sneller doen opnemen dan gewoon aanbrengen.

Bij aankoop van je apparaat krijg je de volledige uitleg, welke serums, welke instelling.  Wil je het testen? SMS ons voor je afspraak op 0475620327 met ” test DF mobile” en de dag dat je kan!

je kan het filmpje bekijken op:

https://www.facebook.com/Huidinstituuthasselt/videos/1906540789376939/

Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en het uitzicht van de huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.

VOOR WIE

Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:

  • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes
  • Bovenliplijntjes
  • Hyperpigmentatie door zonneschade
  • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloïd)
  • Dubbele kin

Definitief ontharen: nieuwste toestel in Hasselt:

VPL benen Facebook banner

Behandeling:

 Meerdere factoren spelen hierbij een rol: de huidskleur en haarkleur, de dikte van de haren, de haardichtheid, de zone, en welke ontharingstechniek men in het verleden heeft toegepast.

Gemiddeld wordt er 25% à 30% van de bestaande haren permanent verwijderd per behandeling. Daarom zult u sowieso meerdere behandelingen nodig hebben.

Ook het juist inschatten en het respecteren van de groeifases naar behandelfrequentie toe, speelt een belangrijke rol. Dit vergt integriteit en ervaring van de behandeltherapeut.

In de medische rapporten spreekt men van succesvolle permanente ontharing* wanneer men 80 à 90% haarreductie constateert. Compleet haarloos zijn is meestal een niet realistische verwachting. Er zullen altijd wat restharen en donshaartjes overblijven.

 Ook dient men er rekening mee te houden dat de hormoonhuishouding te allen tijde voor enkele nieuwe haren kan zorgen, die eventueel met een onderhoudsbeurt te verwijderen zijn.

Maak je afspraak voor een intake gesprek.

Advanced cell therapie:

Micro needling op een hoger niveau:

ACT advanced cel ACT resultaten littekens

Kwaliteitslabel: logo

Onze HUID!Experts verzekeren U ervan dat uw huid in handen is van vakbekwame professionals met high level opleidingen. Zij voldoen allen aan de eisen van het kwaliteitslabel.

MICROblading:

Dé nieuwste techniek voor prachtige haarstroke techniek en mooie wenkbrauwen:

Deze techniek zorgt ervoor dat je gedurende een 8tal maanden – minimum- de perfecte wenkbrauw zal hebben.  Na 7 à 8 maanden laat je dit gewoon BIJwerken en je bent weer in orde voor de volgende 8 maanden.

Micro blading op hoog niveau: kwaliteit!

Maak je afspraak om je wenkbrauwen al eens te laten voor tekenen -zo kan je zien of dit iets voor jou is!

Maak zeker een vrijblijvende afspraak om te bespreken, te bekijken en uitleg en advies te ontvangen.

Testcase met advies kost € 20 – dit ontvang je terug bij je microblading afspraak zelf .

Van Environ: Een face lift in een potje: LOVE IT!    http://www.environ.be/nl/producten/intensive/

Het masker perfectioneert de kunst om de huid een lumineuser, stralender, gladdere, jongere en gerevitaliseerde aanblik te geven. De krachtige formule helpt bij een droge huid, ongelijkmatige teint en de tekenen van veroudering. Dit is mogelijk gemaakt door de combinatie van revolutionaire ingrediënten zoals aziatisch zuur, amandel- en lactaatzuur.

TRY IT?
———- Laat je huid eerst analyseren en dan pas producten aanschaffen – niet iedere huid verdraagt hetzelfde.  Een HUID!Expert geeft je eerlijk advies waardoor je de beste resultaten behaald- minimum inspanning voor maximum resultaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>